Uși de Termopan pentru Balcon
eficiență termică


Uși de Termopan pentru Balcon Onești

Uși de Termopan pentru Balcon

Ușile pentru balcon din PVC trebuie să fie realizate din profile de calitate care oferă o eficiență termică ridicată. În alegerea sticlei pentru ușile de balcon se recomandă sistemele de geam triplex pentru a asigura o barieră termică de nivel înalt. Un sistem de geam triplex realizat din sticlă low-e la interior și 4 anotimpuri la exterior oferă un confort termic sporit atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară.

Alături de izolarea interioară sau exterioară a pereților, o ușă de balcon care protejează eficient termic pe timp de iarnă scade semnificativ posibilitatea apariției condensului și producerii de mucegai pe pereții locuințelor.

Profilele din PVC sunt disponibile într-o gamă variată de culori RAL sau texturate cu folie imitație lemn permițând realizarea ușilor de balcon în armonie deplină cu ansamblul întregii locuințe.


Garantie Montaj

20 ANI Durata medie de viață pentru profilele din PVC
  5 ANI GARANȚIE Geam Termopan
  2 ANI GARANȚIE Feronerie
  2 ANI GARANȚIE Montaj Uși și Ferestre PVCProfile pentru uși PVC


Aluplast

Aluplast Logo

Divizia poloneză a companiei aluplast a fost deschisă în 1995 la Poznań. Astăzi, după 20 de ani de activitate, aluplast este cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia.


VEKA

VEKA Logo

VEKA are o tradiție de peste 40 de ani în domeniul producției profilelor pentru ferestre și uși termoizolante. În acest moment, VEKA AG are în întreaga lume 26 de filiale și peste 3500 de angajați. VEKA Romania este deținută în totalitate de către VEKA AG Germania și are peste 30 de angajați în acest moment, derulând relații de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii piețe românești.


Vino în magazinul nostru pentru a vedea profilele din PVC și cataloage complete de produse.


Testimoniale clienți