Uși de Termopan pentru Balcon
eficiență termică


Uși de Termopan pentru Balcon Onești

Uși de Termopan pentru Balcon

Ușile pentru balcon din PVC trebuie să fie realizate din profile de calitate care oferă o eficiență termică ridicată. În alegerea sticlei pentru ușile de balcon se recomandă sistemele de geam triplex pentru a asigura o barieră termică de nivel înalt. Un sistem de geam triplex realizat din sticlă low-e la interior și 4 anotimpuri la exterior oferă un confort termic sporit atât pe timp de iarnă cât și pe timp de vară.

Alături de izolarea interioară sau exterioară a pereților, o ușă de balcon care protejează eficient termic pe timp de iarnă scade semnificativ posibilitatea apariției condensului și producerii de mucegai pe pereții locuințelor.

Profilele din PVC sunt disponibile într-o gamă variată de culori RAL sau texturate cu folie imitație lemn permițând realizarea ușilor de balcon în armonie deplină cu ansamblul întregii locuințe.


Garantie Montaj

20 ANI Durata medie de viață pentru profilele din PVC
  5 ANI GARANȚIE Geam Termopan
  2 ANI GARANȚIE Feronerie
  2 ANI GARANȚIE Montaj Uși și Ferestre PVCProfile pentru ferestre PVC


Salamander

Salamander Logo

Salamander Industrie-Produkte GmbH este o companie familială de renume internațional cu sediul în Türkheim in Unterallgäu (Germania), lider european în oferirea sistemelor de uși și ferestre din PVC cu eficiență ridicată.


Aluplast

Aluplast Logo

Divizia poloneză a companiei aluplast a fost deschisă în 1995 la Poznań. Astăzi, după 20 de ani de activitate, aluplast este cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia.


Barrier

Barrier Logo

Firma Electric Plus are o experienţă remarcabilă în domeniul tâmplăriei termoizolante, punând bazele structurii actuale în urmă cu 15 ani și începând să producă ferestre și uși din PVC, sub numele de Barrier®.


Vino în magazinul nostru pentru a vedea profilele din PVC și cataloage complete de produse.


Testimoniale clienți