Uși de interior
un plus de eleganță și stil locuinței tale


Ușile de interior au un rol important în estetica locuinței și oferă o notă de distincție și rafinament fiecărui spațiu unde sunt amplasate. Compania noastră oferă o gamă variată de modele de uși de interior, din materiale diferite, într-o gamă largă de culori și texturi.

În alegerea unei uși de interior, este bine să se țină seama de o serie de factori:

 • Izolarea fonică. O ușă de interior trebuie să ofere o bună izolare fonică pentru zgomotele din jur. Liniștea într-o încăpere este necesară mai ales dacă se desfășoară activități care necesită concentrare și atenție în cazul unei camere de lucru sau studiu etc.
 • Nivelul de lumină. Nivelul de lumină care trebuie să intre în cameră impune alegerea unei uși de interior cu sticlă sau fără. Pentru ușa de la sufragerie se poate alege un model cu luminator mare, vitraliu, pentru a permite o luminozitate mare. În ceea ce privește ușa de la dormitor, aceasta trebuie să aibă un luminator mic sau chiar deloc pentru a nu deranja persoanele care dorm atunci când cineva aprinde o lumină pe timpul nopții.
 • Materialul din care este realizată. Ușa de interior trebuie să reziste la deschideri frecvente, în cazul ușii de la bucătărie sau mediu cu umiditate crescută, în cazul ușilor de baie.
Uși de Interior Onesti Clasice și Moderne Onești

Prețuri de la:
369 RON

Model Classic 3

Uși de Interior Onesti

Model Demeter 2


Modele uși interior (selecție)


Uși de Interior Premium fabricate în Polonia

 • Tocul STANDARD este din MDF și este acoperit cu finisaj Classen aplicat la cald. Tocul acoperă o grosime a peretelui de 9 cm.
 • Tocul ARCUS este din MDF și este acoperit cu finisaj Classen aplicat la cald. Tocul acoperă o grosime a peretelui de 8,6 cm.
 • Tocul NEW ARCUS este din MDF și este acoperit cu finisaj Classen aplicat la cald. Tocul acoperă o grosime a peretelui între 11,5 - 32 cm.
 • Tocul STANDARD REGLABIL este din MDF și este acoperit cu finisaj Classen aplicat la cald. Tocul acoperă o grosime a peretelui între 7,5 - 32 cm. În cazul acestui toc, golul de zid se reduce la 68, 78 și 88 cm și o înălțime de 205 cm.

Garantie Montaj

2 ANI GARANȚIE pentru ușile de interior montate de compania noastră


Uși de Interior Rezidențiale
ESTET DOORS TECHNOLOGIES

 • Produsele noastre au finisaje atractive și sunt construite din materiale de calitate, oferindu-vă astfel soluția cea mai optimă pentru proiectul dumneavoastră.
 • Ușile de interior sunt comercializate în pachet complet, ce conține: foaie de ușă, set toc reglabil, cu lățime de 10 centimetri, tăiat în unghi de 45 grade, pervazuri reglabile pentru o față, cu o lățime de 7 cm, 3 balamale, broască, mânere și sistem de blocare la alegere.
 • Ușile sunt confecționate din lemn stratificat, placate cu MDF și înfoliate cu o peliculă PVC de foarte bună calitate.
 • Structura de rezistență este realizată global, din îmbinarea unitară a tuturor elementelor de componență.

Vino în magazinul nostru pentru a vedea ușile de interior comercializate și cataloage complete de produse.


Selecție portofoliu de lucrări


Testimoniale clienți