Tâmplărie Barrier
locuințe cu stil și confort

Uf
<0,79
W/(m2K)

Barrier 100

Barrier 100

Barrier 100

Barrier Logo


Ferestre și uși pentru case pasive. Aceasta este categoria de ferestre și uși pentru case pasive de la Barrier®. Profilele REHAU de top, Geneo PHZ®, conferă caracteristici izolatoare și de stabilitate optime.

Barrier 100 desăvârșește simfonia izolației perfecte. În concordanță cu principiul de bază al casei pasive – mai mult confort cu mai puțină energie – ferestrele Barrier 100 au adus parametrii de termoizolare și etanșeizare la valori nemaiîntâlnite până acum. În concordanță cu același principiu, aportul ferestrelor Barrier 100 este complet doar dacă și celelate elemente ale construcției sunt la fel de inovatoare și eficiente energetic.

 • Clasa: A
 • Coeficient de izolare termică Uf: < 0,79 W/m2K
 • Clasă de izolare fonică: 5 (sticlă = 50 dB, Rwp = 47 dB)
 • Protecție antiefracție: până la clasa WK3 (WK2 fără oțel)
 • Grosime profil: 86 mm
 • Lățime vizibilă a profilului: 115 mm
 • Feronerie: vizibilă (Roto Lux sau Roto NT)
 • Grosime ansamblu de sticlă: 44 - 52 mm (3 foi)

Materiale de top

Materialele de înaltă calitate utilizate la producerea ferestrelor Barrier 100, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

RAU-FIPRO – armarea în masă permite folosirea termo-modulelor. RAU-FIPRO® este rezultatul unei tehnologii de ultimă generație, folosită în industria aerospațială și în Formula 1. Armarea în masă a profilelor REHAU Geneo PHZ® crește considerabil portanța panourilor de tâmplărie, nemaifiind necesară utilizarea armăturii metalice. Astfel, camerele profilului primesc termo-module, crescând capacitatea de izolare.


Etanșeizarea și aportul de aer proaspăt. Elementele mobile de închidere trebuie să fie etanșe, să nu permită pierderi mai mari de 0,6 din volumul de aer al casei, într-o oră.

Termoizolația și consumul de energie. Indicii de transfer termic ai materialelor opace (ziduri, acoperiș, planșee peste terenul de fundare) trebuie să se situeze între 0,1 și 0,15 W/m2K. Pentru încălzire și răcire, consumul anual va fi de maxim 15 kW/m2/an sau maxim 120 kW/m2/an (energie primară), incluzând iluminatul și prepararea apei calde menajere. Sistemul de încălzire este opțional, iar în cazul prevederii acestuia, puterea nu va fi mai mare de 10W/m2.


Detalii tehnice

Garnituri. 3 rânduri de garnituri perimetrale, asigurând o izolare optimă. Materialul garniturilor este foarte elastic, rezistent la uzură și la intemperii. Garnitura mediană crește izolarea oferită de profil.

Suprafața profilului. Profilele sunt realizate prin cele mai avansate tehnologii de extrudare. Suprafața profilelor HDF (High Definition Finishing) este netedă, compactă, ușor de curățat.

Accesorii, glafuri si rulouri. Gamă de accesorii largă: rulouri, glafuri de interior și de exterior, persiene, plase împotriva țânțarilor. Sistemele de aerisire integrate aduc un plus de utilitate ferestrelor Barrier 100.

Paletar de culori. Gama de culori a foliilor propuse de Barrier® este completată cu 150 de culori RAL, pentru profilele vopsite. Mai mult, puteți opta și pentru folii printate customizat cu design-ul ales de dumneavoastră.

Uf
<1,0
W/(m2K)

Barrier 80+

Barrier 80+

Barrier 80+

Barrier Logo


Sinteza confortului în 80 de mm. Pe o scara a ferestrelor şi uşilor din profile clasice din PVC, Barrier 80+ se afla pe treapta cea mai de sus, relevând un potenţial arhitectural şi tehnic nebanuit de mare: arhitectural, datorita sistemului complet de profile ce poate acoperi orice configuraţie specifica domeniului rezidenţial, datorita libertaţii formale şi bogaţiei coloristice şi, tehnic, datorita performanţelor de top ale indicatorilor de izolare şi protecţie.

 • Clasa: A, B
 • Coeficient de izolare termică Uf: < 1,0 W/m2K
 • Clasă de izolare fonică: Rw,p = 47 dB - Capacitate de izolare fonică optimă
 • Protecție antiefracție: până la clasa RC 3 - Asigură o bună protecție antiefracție
 • Grosime profil: 80 mm - Rezultat al cercetării și orientării consecvente față de cerințele pieței
 • Clasa de etanșeitate la presiune: Clasa A (conform DIN EN 12207) - Rezistență statică foarte bună la presiunea elementelor adiacente
 • Grosime ansamblu de sticlă: maxim 51 mm - Cea mai bună capacitate de izolare din clasa sa

Barrier 80+ poate fi numit un produs al viitorului

Grija pentru economia de energie, atât în caminele beneficiarilor, cât şi în procesul de producţie, demonstrează sustenabilitatea acestuia. Ferestrele şi uşile Barrier 80+ răspund unei game largi de utilizări rezidenţiale, cu design-ul şi siguranţa de care aveţi nevoie.

Barrier 80+ este treapta cea mai de sus atinsă vreodată de ferestrele şi uşile din PVC clasice. Acelaşi material, cu dimensiuni chiar reduse, a permis doar prin reconfigurarea geometrică, prin recompunerea sistemului de repere, o performanţă superioară, nemaiîntâlnită pâna acum.


Cald și plăcut cu supercalitate

Noile ferestre Barrier 80+ reprezintă programul de economisire ideal. În comparaţie, cu ferestrele standard actuale, Barrier 80+ vă oferă o izolaţie termică cu până la 50% mai ridicată. Vă veți reduce simţitor costurile de încălzire iar valoarea imobilului Dumneavoastră va crește - astăzi, mâine şi poimâine.

Izolare termică cu până la 50 % mai ridicată comparativ cu ferestrele standard actuale*

Ferestrele Barrier 80+ îşi merită banii. Mulţumită caracteristicilor excepţionale de izolare termică ale Barrier 80+, consumul de energie scade imediat, din prima zi. Veți aştepta relaxaţi facturile de agent termic şi creşterile viitoare ale preţului energiei electrice.

Factura: Suprafaţa ferestrelor de 25 m², consumul de lemn în 25 de ani; Ferestre de lemn cu Uw = 2,79 W/m²K, ferestre standard cu Uw = 1,36 W/m²K; Barrier 80+ cu Uw = 0,66 W/m²K

* Ferestre standard cu Uw = 1,36 W/m²K; Barrier 80+ cu Uw = 0,66 W/m²K


Zgomot cu până la 22 de ori mai redus datorită măsurilor individuale de protecţie acustică

Ferestrele Barrier 80+ izolează fonic. Simţiţi-vă bine - indiferent de amplitudinea zgomotului din exterior. Studiile dovedesc faptul că, expunerea regulată la zgomotul din trafic creşte semnificativ riscul unor boli cardiovasculare. Lăsaţi zgomotul generator de stres afară. Barrier 80+ vă readuce liniştea de care aveţi nevoie pentru a vă relaxa.

Zgomot cu până la 22 de ori mai redus datorită măsurilor individuale de protecţie acustică

Zgomotul intens al traficului, mașina de cosit iarba a vecinului - zilnic sunteţi înconjurat de zgomote puternice. Cu Barrier 80+ lăsaţi zgomotul pur şi simplu afară, iar casa vi se transformă într-o oază de linişte.


Protecție la încercări de pătrundere prin efracție

O protecţie contra spargerilor de până la 10 ori mai ridicată în comparaţie cu ferestrele fără sisteme anti-efracţie.

Protecție la încercări de pătrundere prin efracție

Acasă înseamnă siguranţă, confort, linişte şi intimitate. Mulţumită ferestrelor Barrier 80+ puteţi să vă simţiţi în siguranţă acasă.

Cu Barrier 80+ câştigaţi minute valoroase. 80% din toate efracțiile se realizează prin ferestre şi uşi uşor accesibile. În peste o treime din cazuri efracția rămâne la faza de tentativă, datorită tehnologiei de securitate îmbunătăţite. Protejaţi-vă casa, asigurând protecția ferestrelor şi uşilor uşor accesibile. Spărgătorii îşi caută repede o ţintă mai uşoară, dacă o fereastră nu poate fi deschisă în decursul câtorva secunde.


Detalii tehnice

Garnituri. Barrier 80+ oferă garnituri pentru protecţie fiabilă împotriva curentului şi umidităţii. Sistemul de garnituri co-extrudate este adaptat pentru o gamă largă de aplicaţii şi cerinţe. Materialul este moale, pentru a permite curaţarea uşoară.

Suprafața profilului. Profilele Barrier 80+ sunt realizate prin cele mai avansate tehnologii de extrudare. Suprafața profilelor HDF (High Definition Finishing) este netedă, compactă, ușor de curățat.

Accesorii, glafuri si rulouri. Gamă de accesorii largă: rulouri, glafuri de interior și de exterior, persiene, plase împotriva țânțarilor. Sistemele de aerisire integrate Geneo Inovent aduc un plus de utilitate ferestrelor Barrier 80+.

Paletar de culori. Gama de culori a foliilor propuse de Barrier® este completată cu 150 de culori RAL, pentru profilele vopsite. Mai mult, puteți opta și pentru folii printate customizate cu design-ul ales de dumneavoastră.

Uf
<1,3
W/(m2K)

Barrier Euro Design 70®

Barrier Euro Design 70®

Euro Design 70®

Barrier Logo


Investiți mult în căminul dumneavoastră. Și doriți ca acesta să corespundă dorințelor dumneavoastră până la ultimul detaliu. Ferestrele din profile Euro Design 70® contribuie la sentimentul întotdeauna plăcut pe care îl aveți atunci când reveniți acasă, în primul rând dacă aveți pretenții deosebite în ceea ce privește designul. Deoarece ferestrele din profile Euro Design 70® completează perfect aspectul casei dumneavoastră. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) și canaturile cu design oferă în acest sens numeroase opțiuni. În plus, mai aveți o posibilitate specială: cu ajutorul capacelor de aluminiu puteți integra perfect ușile și ferestrele în fațadele de aluminiu sau să creați accente deosebite.

 • Clasa: A, B
 • Coeficient de izolare termică Uf: până la 1,3 W/m2K
 • Clasă de izolare fonică: 4
 • Protecție antiefracție: până la clasa WK2
 • Grosime profil: 70 mm
 • Feronerie: vizibilă (Roto Lux sau Roto NT)
 • Grosime panou sticlă: 24 - 40 mm

Cald și plăcut cu supercalitate

Cald și plăcut cu supercalitate

Ferestrele mari trebuie să izoleze termic foarte bine, altfel ele vor radia frig. Acest efect este minimizat de ferestrele din profile Euro Design 70® și astfel dumneavoastră vă veți simți agreabil.

Izolare termică și economie de energie
Confort pe orice vreme

Ferestrele reprezintă o investiție pentru o viață: atunci când renovați sau construiți ceva nou, trebuie să luați o decizie importantă. Dacă apreciați designul, confortul locuinței, economia de cheltuieli prin izolare termică și menținerea valorii investite, ferestrele din profile Euro Design 70® reprezintă alegerea corectă. Bineînțeles, Euro Design 70® respectă toate cerințele regulamentului de economisire a energiei EnEV.

Astfel devine confortabil. Excepționala izolare termică pe care o realizează ferestrele din profile Euro Design 70® asigură un climat confortabil în locuință chiar și atunci când afară este furtună sau ninge.

Economie de energie prin izolare termică. Cu ajutorul ferestrelor din profile Euro Design 70® vă simțiți protejați în locuința dumneavoastră chiar și în anotimpul rece. Datorită unui coeficient de izolare termică foarte bun, căldura rămâne acolo unde trebuie: în interiorul casei dumneavoastră. Astfel puteți să vă bucurați de confort climatic în locuință și de o factură mică la costurile de încălzire. Ferestrele din profile Euro Design 70® sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuinței și pentru refacerea izolației termice la renovarea clădirilor vechi.


Izolare fonică

Pentru ca nimic să nu vă tulbure liniștea. Chiar și atunci când afară este zgomot puternic, ferestrele din profile Euro Design 70® au grijă ca în locuința dumneavoastră să fie o liniște plăcută, mai ales atunci când în imediata dumneavoastră vecinătate se găsesc surse de zgomot puternice. Pentru astfel de locuri expuse unor solicitări fonice deosebite, ferestrele din profile Euro Design 70® pot fi adaptate individual la cerințele dumneavoastră specifice, asigurând o protecție care poate merge până la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastră este asigurat chiar și în cazul în care zgomotul exterior este extrem de ridicat. Alegeți Euro Design 70® atunci când aveți nevoie de o protecție antifonică deosebită.

Izolare fonică

Izolare fonică


Protecție la încercări de pătrundere prin efracție

Spectrul performanțelor: ferestre și uși din profile Euro Design 70® până la clasa de rezistență 2

Protecție la încercări de pătrundere prin efracție

Bine echipate împotriva încercărilor de efracție. Pentru ca dumneavoastră să fiți cât mai relaxat atunci când sunteți acasă, dar și în călătorie, ferestrele din profile Euro Design 70® sunt disponibile cu diferite clase de rezistență la efracție, în funcție de necesități. Întrucât majoritatea încercărilor de efracție în România se produc la ferestre sau la ușile balcoanelor, proiectarea individuală a acestora pentru împiedicarea pătrunderii în locuință este deosebit de importantă. Diferitele sisteme de blocare, precum și alte măsuri de siguranță permit stabilirea măsurilor de protecție necesare pentru fiecare fereastră din profile Euro Design 70® în mod individual.

Sistem de siguranță de bază: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranță de bază este suficient.

Clasa de rezistență WK1: pentru ferestre greu accesibile, protecție de bază împotriva încercărilor de spargere prin forță fizică, de exemplu lovire, împingere, acte de vandalism. Este integrată și protecția împotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a răngii.

Clasa de rezistență WK2: pentru ferestre ușor accesibile. Protecția ferestrei este asigurată prin măsuri suplimentare, pentru a preveni pătrunderea infractorului de ocazie care ar încerca să spargă elementul constructiv respectiv, încuiat și blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum sunt șurubelnița, cleștii și dălțile.


Detalii tehnice

Garnituri. Euro Design 70® oferă 2 rânduri de garnituri perimetrale, asigurând o izolare optimă. Materialul garniturilor este foarte elastic, rezistent la uzură și la intemperii.

Suprafața profilului. Profilele Euro Design 70® sunt realizate prin cele mai avansate tehnologii de extrudare. Suprafața profilelor HDF (High Definition Finishing) este netedă, compactă, ușor de curățat.

Accesorii, glafuri si rulouri. Gamă de accesorii largă: rulouri, glafuri de interior și de exterior, persiene, plase împotriva țânțarilor. Sistemele de aerisire integrate Geneo Inovent aduc un plus de utilitate ferestrelor Barrier 70.

Paletar de culori. Gama de culori a foliilor propuse de Barrier® este completată cu 150 de culori RAL pentru profilele vopsite. Mai mult, puteți opta și pentru folii printate customizat cu design-ul ales de dumneavoastră.

Selecție portofoliu de lucrări


Testimoniale clienți