Uși exterior din PVC
aspect deosebit și siguranță pentru locuința ta


Uşa de intrare are un rol important în aspectul de ansamblu al locuinței și reprezintă cartea de vizită a casei. Prin urmare, ea trebuie să arate bine şi să se încadreze în aspectul general al locuinței.

Dar la fel de important ca şi design-ul este fiabilitatea. Ușile termopan trebuie să funcţioneze corect pentru perioade îndelungate și pentru a face față tuturor intemperiilor și climei în diferite anotimpuri. Totodată, ușa de intrare trebuie să ofere o protecție sporită locuinței împotriva încercărilor de intrare prin efracție.

Ușile de intrare din PVC pot fi confecționate în multiple forme și culori, cu luminator și fără, pentru a satisface orice necesitate de design și utilitate.

Uși de exterior din PVC

Uși de exterior din PVC


Garantie Montaj

20 ANI Durata medie de viață pentru profilele din PVC
  5 ANI GARANȚIE Geam Termopan
  2 ANI GARANȚIE Feronerie
  2 ANI GARANȚIE Montaj Uși și Ferestre PVCProfile pentru ferestre PVC


Aluplast

Aluplast Logo

Divizia poloneză a companiei aluplast a fost deschisă în 1995 la Poznań. Astăzi, după 20 de ani de activitate, aluplast este cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia.


VEKA

VEKA Logo

VEKA are o tradiție de peste 40 de ani în domeniul producției profilelor pentru ferestre și uși termoizolante. În acest moment, VEKA AG are în întreaga lume 26 de filiale și peste 3500 de angajați. VEKA Romania este deținută în totalitate de către VEKA AG Germania și are peste 30 de angajați în acest moment, derulând relații de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii piețe românești.


Vino în magazinul nostru pentru a vedea cataloage complete de produse pentru uși de exterior din PVC.


Selecție portofoliu de lucrări


Testimoniale clienți