Jaluzele verticale
ideale pentru spații comerciale și rezidențiale

Jaluzele verticale drepte

Compania noastră oferă o paletă largă de jaluzele verticale, în multiple culori și texturi pentru a se încadra armonios în orice locuință sau spațiu comercial, la cel mai optim raport calitate-preț.

  • Jaluzelele verticale reprezintă o metodă foarte des utilizată de umbrire, și este folosită atât în spații comerciale cât și în locuințe rezidențiale.
  • Sunt extrem de versatile și se încadrează armonios în aproape orice locuință datorită unei palete foarte variate de culori și texturi.
  • Jaluzelele verticale sunt realizate dintr-un sistem de lamele care alunecă pe o șină montată pe tavanul camerei. Datorită mecanismului care le formează, lamelele pot fi rotite în jurul propriilor axe pentru a controla cantitatea de lumină care intră în interior. Pentru a deschide jaluzelele verticale, lamelele trebuie poziționate perpendicular cu fereastra, iar pentru a le închide, lamelele trebuie rotite în poziția paralel cu fereastra.
  • Un avantaj major al jaluzelelor verticale îl constituie posibilitatea de a elibera complet fereastra prin îndepărtarea jaluzelelor verticale din fața ferestrei prin plierea lor în lateral, dar numai atunci când lamelele sunt rotite perpendicular cu fereastra.
  • Jaluzele verticale au o fiabilitate mare în timp și se întrețin relativ ușor.
Jaluzele Verticale și ghiveci
Jaluzele Verticale Onești
Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale ondulate

  • Jaluzelele verticale ondulate sunt rezultatul îmbinării pretențiilor tale oferind astfel combinația ideală între funcționalitate și creativitate. De un rafinament deosebit, jaluzelele verticale ondulate asigură un climat plăcut locuinței tale.
  • Materialele ce întregesc această colecție de jaluzele sunt de o calitate superioară, acestea fiind supuse la numeroase tratamente în decursul a 3-4 săptămâni, interval necesar pentru un proces tehnologic complet de fabricație.
  • Montajul se poate realiza pe mai multe tipuri de suprafețe, drept sau în pantă, iar partea inferioară poate urmări fidel forma podelei sau a pervazului. Pătrunderea luminii în incăpere sau blocarea acesteia, este ușor realizabilă, iar materialele și culorile pe care le oferim vă vor încanta privirea și starea de spirit.
Jaluzele Ondulate
Jaluzele Ondulate Onești
Jaluzele Ondulate

Vino în magazinul nostru pentru a consulta cataloagele noastre pentru jaluzele verticale.


Testimoniale clienți