Rolete de interior
simple | cu casetă | qbox | skylight | day & night

Rolete simple (free hanging)

Rolete simple (free hanging)

Roletele simple sunt o alegere potrivită pentru locuința, biroul sau spațiul comercial. Colecția de materiale textile întrunește trend-ul actual în ceea ce privește tendințele adoptate în decorațiunile interioare.

Acest tip de roletă este disponibilă în formate mari, cu posibilitatea de a alege între culori uni, cu design floral și forme grafice.

Materialul textil sau cauciucat se rulează pe ax cu ajutorul unui șnur, și poate fi ridicat mai mult sau mai puțin în funcție de câtă lumină se dorește în interior.

Rolete cu casetă (ultra slim)

Rolete cu casetă (ultra slim)

Sistemul ultraslim pentru rolete casetate este special conceput pentru a putea fi montat pe orice tip de tâmplărie. Datorită dimensiunilor extrem de reduse ale sistemului, deschiderea geamului se va putea face normal acesta putându-se deschide la maxim. Eleganța designului modern este desăvârșită prin forma casetei din aluminiu eloxat vopsit în câmp electrostatic.

Rolete cu casetă dreaptă (Qbox)

Rolete cu casetă dreaptă (Qbox)

Qbox este definiția design-ului modernist, regăsit în liniile drepte ale casetei și ghidajelor. Forma acestora permite montarea produsului pe orice tip de fereastră; iar pătrunderea luminii în încăpere sau blocarea acesteia este ușor de realizat.

Rolete încastrate (skylight)

Rolete încastrate (skylight)

Fereastră de mansardă este în sfârșit răsfățată și pusă în valoare. Materialele care erau destinate până acum doar ferestrelor clasice și ușilor de balcon vor acoperi ferestrele de mansardă în culori vesele, dar și elegante. Obișnuite a fi blocate total, acestea au acum posiblitatea de a filtra lumina prin materiale fine și unice. Nopțile vor fi mai înstelate, iar zilele mai însorite.

Rolete

Rolete Day & Night (dublette)

Estetica textilului cât și funcționalitatea se contopesc armonios într-un produs de înaltă calitate. Roletele Day & Night se remarcă prin alternanța dungilor opace cu cele transparente țesute în material. Fie în zona de living, bucătarie sau baie, dublette-ul este soluția perfectă, îndeplinind mai multe funcții simultan: decor modern cât și clasic, protecție solară și protecție împotriva ochilor indiscreți.


Vino în magazinul nostru pentru a consulta cataloagele noastre pentru rulourile dorite.


Testimoniale clienți